content-page.php post-page.php

Voor scholen

Als school ben je continu aan het werk om je onderwijs te verbeteren. Je hebt veel bouwstenen die belangrijk zijn voor de school: tevreden personeel, blije leerlingen en gewoon goed onderwijs. Wat eigenlijk ook nog in dit rijtje thuishoort, is een gezond schoolgebouw..

Als school ben je continu aan het werk om je onderwijs te verbeteren. Je hebt veel bouwstenen die belangrijk zijn voor de school: tevreden personeel, blije leerlingen en gewoon goed onderwijs. Wat eigenlijk ook nog in dit rijtje thuishoort, is een gezond schoolgebouw.

Wij zorgen voor de juiste contacten: er is voor jou slechts één aanspreekpunt waarbij je terecht kunt met alle vragen, wensen en ideeën omtrent het schoolgebouw.

Congres

Tijdens ons jaarlijkse congres komen bedrijven, scholen, schoolbesturen en gemeenten bij elkaar om samen in een wereld te stappen van duurzaamheid in het onderwijs. We gaan ervoor om op dit congres samen het antwoord kunnen vinden op de vraag: ‘Hoe zorg ik voor een duurzaam schoolgebouw?’

Bekijk hier de impressies van vorige edities!

Informatie downloaden

Liever op je eigen gemak informatie inlezen? Of dit initiatief delen met anderen? Download dan nu de informatiefolder van Stichting Duurzame Scholen.

Informatiefolder

Voordelen voor scholen

Wat denk jij: leert een leerling beter in een afgesloten kamer van circa 25m2, of in de buitenlucht? Wij denken de laatste, maar snappen dat lesgeven in het park wat veelgevraagd is. Het is wel mogelijk om dat park zoveel mogelijk na te bouwen: gewoon een lokaal met het juiste, gezonde klimaat. Een gezond klimaat zorgt voor een goede gezondheid. Samen kunnen we hiervoor zorgen.

10 voordelen op een rijtje

-Voordelen op een rijtje
-Gratis beschikbaarheid tot alle magazines
-Mogelijkheid om Duurzame Scholen als projectleider in te zetten
-Bijeenkomsten bezoeken met kortingen
-Eigen ledenlogin
-Duurzame Scholen certificaat
-Eigen vaste contactpersoon vanuit Duurzame Scholen
-Forum
-Persoonlijk contact met onze experts
-Checklist – Duurzame School
-Artikelen plaatsen

Je betaalt voor dit lidmaatschap geen kosten. Door samenwerking met onze partners is het mogelijk dat wij dit GRATIS aan kunnen bieden.

 

Meld je direct aan!