content-page.php post-page.php

Voor bedrijven

Ontdek de scholensector en werk aan duurzame bouw- en techniekprojecten! Vanuit de stichting geven we advies aan de school, zorgen we dat de juiste partijen met elkaar in contact komen en gaan we samen voor verduurzaming en bewustwording in de scholensector.Door de perfecte match te maken tussen het project en de bedrijven, wordt de facilitaire zorg overgenomen en zorgen we samen voor een gaaf schoolgebouw om te werken en leren. Inmiddels hebben we samen met onze partners al meer dan 500 scholen voorzien van duurzame oplossingen!

Informatie downloaden

Liever op je eigen gemak informatie inlezen? Of dit initiatief delen met anderen? Download dan nu de informatiefolder van Stichting Duurzame Scholen.

Informatiefolder

Kennisplatform
Ons kennisplatform is eigenlijk veel gaver dan het klinkt. Hier kun je altijd alle informatie, ervaringen en andere tools delen en vinden, die je kunt gebruiken bij volgende projecten of die vragen in je werk beantwoorden. We creëren zo samen een trefpunt van kennis en een startplaats voor nieuwe ideeën en projecten.

Bijeenkomsten
We vinden het belangrijk dat we niet alleen online, maar ook offline met elkaar blijven praten. Tijdens regelmatige bijeenkomsten zorgen we voor boeiende sprekers, workshops en presentaties en is er voldoende tijd om elkaar te spreken over deze dag en de laatste ontwikkelingen.

Congres
Iedereen zou moeten weten hoe we duurzaamheid en bewustzijn de school in kunnen krijgen. Tijdens ons jaarlijkse congres komen bedrijven, scholen, schoolbesturen en gemeenten bij elkaar om samen in een wereld te stappen van duurzaamheid in het onderwijs. Tijdens dit congres bieden we tevens een diverse informatiemarkt waar aangesloten bedrijven de mogelijkheid hebben om een stand te reserveren.

De 12 voordelen op een rijtje

-Aanlevering van een kennispersoon specifiek voor uw vakgebied.
-Mogelijkheid om een spreker aan te leveren voor evenementen.
-Participeren in projecten die door stichting Duurzame Scholen zijn geïnitieerd.
-Maak een statement voor duurzaamheid met uw bedrijf.
-Persoonlijk contact met leden en partners van de stichting.
-Stichting Duurzame Scholen als tussenpersoon raadplegen.
-Mogelijkheid tot deelname aan projecten met de leden en/of stichting.
-Een eigen online omgeving binnen de website waar contactgegevens,
documentatie en artikelen op worden gepubliceerd.
-Extra voordelen bij platform DuurzaamGebouwd.
-Een eigen pagina op de website van de stichting voor uw organisatie.
-De naam van de stichting gebruiken om als [aangesloten bedrijf] te communiceren naar andere partijen zoals gemeente en schoolbesturen.
-Mogelijkheid tot publicatie binnen de website, nieuwsbrief en magazine.

Kosten voor het lidmaatschap: €1250, – per jaar (excl. btw)

 

Meld je direct aan!