content-page.php post-page.php

Voordelen scholen en bedrijven

Voordelen voor scholen

Prestaties
Wat denk jij: leert een leerling beter in een afgesloten kamer van circa 25m2, of in de buitenlucht? Wij denken de laatste, maar snappen dat lesgeven in het park wat veelgevraagd is. Het is wel mogelijk om dat park zoveel mogelijk na te bouwen: gewoon een lokaal met het juiste, gezonde klimaat. Een gezond klimaat zorgt voor een goede gezondheid. Samen kunnen we hiervoor zorgen.
Besparen
Verbouwen kost geld, verduurzamen kost geld. Ooit bedacht dat dit helemaal niet waar is? Energiebesparende maatregelen verdienen zich meestal binnen enkele jaren terug, en leveren op langere termijn zelfs geld op!
Omgeving
De school is het belangrijkste, absoluut. Maar leuk meegenomen is, is dat we bij het verduurzamen van het schoolgebouw, ook de leefomgeving zo min mogelijk belasten. Uiteindelijk is dus het schoolgebouw, maar ook de omgeving van de leerlingen beter om in op te groeien.
Totaalconcept
Advies en netwerk zijn pas de eerste stap. We bieden een totaalconcept zodat u geen seconde meer na hoeft te denken over de facilitaire zorg van het schoolgebouw. Door dit uit handen te geven, kan alle tijd en energie die overblijft, gestoken worden in waar het echt om gaat: onderwijs.
Aanspreekpunt
Geen gedoe met allerlei contactpersonen en bedrijven: wij zijn je directe aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met huisvesting. We zorgen ervoor dat de juiste bedrijven aan de slag gaan voor je schoolgebouw.

Meer voordelen voor scholen

Meld je nu aan!

Voordelen voor bedrijven

Kennisplatform
Dit klinkt misschien wat doorsnee, maar ons kennisplatform is eigenlijk veel gaver dan het klinkt. Op deze plek kun je altijd alle informatie, ervaringen en andere tools delen en vinden, die je kunt gebruiken bij volgende projecten of die vragen in je werk beantwoorden. Alle aangesloten bedrijven kunnen hier handige tips, tools en informatie bekijken en plaatsen. We creëren zo samen een trefpunt van kennis en een startplaats voor nieuwe ideeën en projecten.
Bijeenkomsten
We vinden het belangrijk dat we niet alleen online, maar ook offline met elkaar blijven praten. We organiseren daarom drie tot vier keer per jaar een bijeenkomst voor de aangesloten bedrijven. Tijdens deze bijeenkomsten zorgen we voor boeiende sprekers, workshops en presentaties en is er voldoende tijd om elkaar te spreken over deze dag en de laatste ontwikkelingen. Alle scholen en bedrijvenzijn meer dan welkom, en voor alle aangesloten bedrijven zijn deze dagen zelfs gratis.
Congres
Bedrijven, scholen, besturen en gemeenten: iedereen zou moeten weten hoe we duurzaamheid en bewustzijn de school in kunnen krijgen: precies hierom organiseren we jaarlijks een groots congres, met als doel iedereen op scherp te zetten en handvatten te geven voor het ‘why’ and ‘how’. Het grote voordeel dat het met zich meebrengt om hierbij te zijn, zit hem in het langdurige plezier dat je zal hebben van de nieuwe input die je hier opdoet. We zorgen ervoor dat je deze dag niet snel vergeet!

Meer voordelen voor bedrijven

Meld je nu aan!