content-page.php post-page.php

Congressen

Bedrijven, scholen, besturen en gemeenten: iedereen zou moeten weten hoe we duurzaamheid en bewustzijn de school in kunnen krijgen: precies hierom organiseren we jaarlijks een groots congres, met als doel iedereen op scherp te zetten en handvatten te geven voor het ‘why’ and ‘how’. Het grote voordeel dat het met zich meebrengt om hierbij te zijn, zit hem in het langdurige plezier dat je zal hebben van de nieuwe input die je hier opdoet. We zorgen ervoor dat je deze dag niet snel vergeet!

‘Tijd om actie te ondernemen!’ Dit was de gedachte bij het congres in 2014, en deze gedachte houden wij graag vast. Tijdens ons jaarlijkse congres komen bedrijven, scholen, schoolbesturen en gemeenten bij elkaar om samen in een wereld te stappen van duurzaamheid in het onderwijs.

Ieder jaar opnieuw willen we de deelnemers op scherp zetten met uiteenlopende onderwerpen en wakker schudden met scherpzinnige sprekers, spraakmakende onderwerpen en pittige discussies. We gaan ervoor om op dit congres samen het antwoord kunnen vinden op de vraag: ‘Hoe zorg ik voor een duurzaam schoolgebouw?’

Tijdens dit congres bieden we tevens een diverse informatiemarkt waar partners de mogelijkheid hebben om een stand te reserveren. Voor aangesloten partners en scholen is dit congres tegengereduceerd tarief toegankelijk.

Editie 2014
Editie 2013
Editie 2012
Editie 2011