content-page.php post-page.php

Over

Als school ben je continu aan het werk om je onderwijs te verbeteren. Je hebt veel bouwstenen die belangrijk zijn voor de school: tevreden personeel, blije leerlingen en gewoon goed onderwijs. Wat eigenlijk ook nog in dit rijtje thuishoort, is een gezond schoolgebouw. Om dit waar te maken heb je nogal wat kennis nodig, of de juiste mensen en bedrijven om je heen die je hierbij gaan helpen. Maar hoe kom je nou aan al die contacten? En hoeveel tijd kost dat wel niet?

Wij begrijpen dat het lastig is om je als school ook nog druk te moeten maken om bouw-, renovatie-en onderhoudswerkzaamheden. Daarom hebben we iets bedacht: wij zorgen voor de juiste contacten, en er is voor jou één aanspreekpunt waarbij je terecht kunt met alle vragen, wensen en ideeën omtrent het schoolgebouw.

Bedrijven sluiten zich bij ons aan om zo samen te werken aan bouw- en techniekprojecten in de scholensector. We geven vanuit de stichting advies aan de school, zorgen ervoor dat de juiste partijen met elkaar in contact komen en samen gaan voor verduurzaming en bewustwording binnen de school.

  • Als bedrijf sluit je je aan bij de stichting om onderdeel te zijn van een slim samenwerkingsverband waar kennis en ideeën snel en functioneel worden uitgewisseld. Ieder bedrijf weet veel van comfort, energiezuinigheid en duurzaamheid in schoolgebouwen.
  • Als school kom je eenvoudig in contact met verschillende partijen die bouw, renovatie of onderhoud van het schoolgebouw uitvoeren. De stichting heeft vele contacten met bedrijven en zijn voor de school altijd het aanspreekpunt. Bouwen aan school wordt zowaar leuk!

Doordat we al in veel scholen waren en duurzame projecten hebben afgerond, delen we de opgedane kennis en vormen we samen een kennisplatform voor én door bedrijven.

Alle bedrijven die zich aansluiten bij ons, hebben hun eigen kwaliteiten en werken allemaal zo dat de opdrachtgever direct zicht heeft op het lopende project. Door de bedrijven te matchen met de wensen van de school, worden bouwprojecten ineens iets waar iedereen zin in heeft om het tot een mooi resultaat te brengen. We werken samen aan een gezonde, fijne werkplek: een gaaf schoolgebouw om te werken en leren.

De kennis ligt bij ons voor het oprapen als je wilt verduurzamen en zo gaat voor betere werk- en leerresultaten. Je kunt ons direct vragen stellen die wij met alle plezier en beschikbare kennis beantwoorden. We bekijken hoe het zit met de algemene en technische voorzieningen nu, en kunnen meedenken om dit beter, gemakkelijker en leuker te maken!

Informatie downloaden

Liever op je eigen gemak informatie inlezen? Of dit initiatief delen met anderen? Download dan nu de informatiefolder van Stichting Duurzame Scholen.

Informatiefolder