post-single.php

Stage OC Verhulst

Stages en meer

Bij OC Verhulst kun je diverse stages volgen: bijvoorbeeld een snuffelstage, waarbij je op diverse afdelingen komt te werken. Of een uitgebreide stage waar je mee loopt als monteur in de fabriek. Zo leer je hoe de techniek werkt in de praktijk. En ben je goed voorbereidt op de arbeidsmarkt en je verdere toekomst.

Het belang van een goede aansluiting van het praktijkonderwijs op de arbeidsmarkt is immers groot. Zo kun je jouw technische opleiding goed laten aansluiten op de praktijk. Als planner, verkoper, koelmonteur of servicemonteur. Alles is mogelijk! Werken en leren bij OC Verhulst is een leerzame en leuke uitdaging met de volgende voordelen:

Een goed betaalde baan / Een persoonlijke mentor die je continu begeleidt. / Een baangarantie indien je de opleiding hebt voltooid.

Leren op de vloer

OC Verhulst vindt het belangrijk om ook het kennis en vaardigheden niveau van haar eigen medewerkers op peil te houden. Daarom zijn er diverse interne opleidingen en cursussen, waar het gehele team aan meewerkt. Met de wekelijkse besprekingen houden we iedereen op de hoogte en de regelmatige BHV training zorgt voor een veilige werkomgeving.

Meegroeien met OC Verhulst
Groei mee met OC Verhulst: bij ons kan het! Meld je vandaag nog aan voor een stage of vraag, samen met klasgenoten, je mentor of andere ge√Įnteresseerden, om een rondleiding door onze fabriek.

 

Bezoek www.oc-verhulst.nl of mail naar info@oc-verhulst.nl