post-single.php

Onze toekomst zit nu in de schoolbanken

OC Verhulst heeft kennis hoog in het vaandel staan. Niet alleen onze eigen kennis van luchtbehandelingscentrales, gezonde lucht en techniek, maar ook de kennis van onze toekomst: de jeugd. Daarom biedt OC Verhulst graag informatie, stages of rondleidingen aan. Voor iedereen die daar interesse in heeft.

Rondleiding door de fabriek van OC Verhulst

Wist je dat we in Drunen diverse luchtbehandelingskasten in elkaar zetten van a t/m z? Dit kun je zelf zien in Drunen door middel van een rondleiding door onze fabriek.

Graag enthousiasmeren we jongeren voor een baan in de technische sector. Want we komen nog altijd mensen tekort in de techniek. Komende jaren gaan veel technici met pensioen. Naar verwachting zal er in 2016 een tekort zijn van 170.000 technici, waarvan een belangrijk deel op vmbo- en mbo-niveau. Een rondleiding door onze fabriek is één van de manieren van OC Verhulst om bij te dragen aan meer passie voor techniek. Techniek is namelijk leuk en zeer uitdagend. Werken met je handen is een ambacht, dit zie je terug bij de medewerkers van OC Verhulst.

Stages en meer
Bij OC Verhulst kun je diverse stages volgen: bijvoorbeeld een snuffelstage, waarbij je op diverse afdelingen komt te werken. Of een uitgebreide stage waar je mee loopt als monteur in de fabriek. Zo leer je hoe de techniek werkt in de praktijk. En ben je goed voorbereidt op de arbeidsmarkt en je verdere toekomst.

Het belang van een goede aansluiting van het praktijkonderwijs op de arbeidsmarkt is immers groot. Zo kun je jouw technische opleiding goed laten aansluiten op de praktijk. Als planner, verkoper, koelmonteur of servicemonteur. Alles is mogelijk!

Werken en leren bij OC Verhulst is een leerzame en leuke uitdaging met de volgende voordelen:

Een goed betaalde baan / Een persoonlijke mentor die je continu begeleidt. / Een baangarantie indien je de opleiding hebt voltooid.

Leren op de vloer

OC Verhulst vindt het belangrijk om ook het kennis en vaardigheden niveau van haar eigen medewerkers op peil te houden. Daarom zijn er diverse interne opleidingen en cursussen, waar het gehele team aan meewerkt. Met de wekelijkse besprekingen houden we iedereen op de hoogte en de regelmatige BHV training zorgt voor een veilige werkomgeving.

Meegroeien met OC Verhulst
Groei mee met OC Verhulst: bij ons kan het! Meld je vandaag nog aan voor een stage of vraag, samen met klasgenoten, je mentor of andere geïnteresseerden, om een rondleiding door onze fabriek. Bezoek www.oc-verhulst.nl of mail naar info@oc-verhulst.nl